tirsdag den 24. januar 2012

Det kribler i de grønne fingre efter at komme i gang med havearbejdet, men vinterkulden har sat en stopper for det. Smukt ser det nu alligevel ud i haveforeningen.Vinteraftenerne bliver brugt på at læse havebøger og kigge på frø på nettet. Vi har lyst til at dyrke det meste og må nu øve os i begrænsningens svære kunst.

3 kommentarer:

 1. Er drivhuset jeres? Det er da en herlig ting at have. På andre blogge kan du se, at nogen opbevarer følsomme planter i dem og så iøvrigt dækker dem med en gang bobleplast inde i drivhuset. Måske en ide.
  Jeg kan godt forstå at det kribler i fingrene, for man kan få timer til at gå i sådan en dejlig have. Bliver spændende at følge.

  SvarSlet
 2. Det er desværre ikke vores, men nabohavens drivhus, det vil ellers have været fedt. Der er flere i haveforeningen der har drivhuse. De fleste har dog også mere end ét havelod, så det giver jo pladsen til dem.
  Vi har diskuteret om vi skulle have et drivhus, men er dog også bekymret for om det vil kræve for meget tid/arbejde. Både drivhuset og de ekstra 60 m2 have som vi mener er forudsætningen for at få plads til et drivhus.
  Vi starter lige med et lod på 60 m2 og så ser vi om det er nok eller om det giver for mange begrænsninger ;-)

  SvarSlet
 3. Så er det nok en god idé at starte uden. Det er jo ikke nødvendigt for at dyrke en have, og som du siger, det kræver jo også tid til at vande ihvertfald.
  God fornøjelse med haven...

  SvarSlet